Ανακαλύψτε ολόκληρη την σειρά των προϊόντων Novalac στο πιο κοντινό φαρμακείο

Πώς γίνεται η σωστή αποστείρωση;

1. Bράσιμο: Παίρνετε μια κατσαρόλα, τη γεμίζετε με νερό και ρίχνετε μέσα τις πιπίλες και τα μπιμπερόν. Αφήστε τα να βράσουν για αρκετή ώρα και αφού σβήσετε το μάτι, αφήστε τα στο νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να τα ξαναχρησιμοποιήσετε.

2. Αποστείρωση με ατμό: Είναι μια μέθοδος η οποία δε χρησιμοποιεί χημικές ουσίες αλλά είναι αποτελεσματική. Αφού καθαρίσετε καλά τα μπιμπερόν του μωρού σας, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην ειδικά κατασκευασμένη συσκευή αποστείρωσης με ατμό και θα σκοτωθούν όλα τα μικρόβια.

3. Xημική μέθοδος: Είναι η πιο πολυδάπανη επιλογή , αλλά πολύ αποτελεσματική. Η διαδικασία είναι η εξής: θα πρέπει να τοποθετήσετε τις ειδικές ταμπλέτες ή το αποστειρωτικό διάλυμα μέσα στη μονάδα αποστείρωσης. H συσκευή αυτή, διαθέτει θέσεις για τα εξαρτήματα του μπιμπερόν του μωρού σας και σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια!

VI-6062-Novalac-12/2016

«Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας»

βρείτε μας στο