Ανακαλύψτε ολόκληρη την σειρά των προϊόντων Novalac στο πιο κοντινό φαρμακείο
mantoudis-growth

Η Ανάπτυξη του παιδιού

Το να παρακολουθείτε και να υποστηρίζετε την ανάπτυξη του μωρού σας, είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές των νέων γονιών.

Όλα τα αναπτυξιακά στάδια είναι μοναδικές στιγμές της ανάπτυξης του παιδιού σας που κάθε γονιός θέλει να είναι δίπλα στο παιδί του όχι μόνο σαν παρατηρητής αλλά και να συμμετέχει βοηθώντας να τα αναπτύξει και να τα τελειοποιήσει στο σωστό χρόνο.

Το μωρό σας μεγαλώνει και αναπτύσσεται με ταχύτατο ρυθμό τους πρώτους μήνες και θα παρατηρήσετε αλλαγές πάνω του σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε όλες τις καινούριες δεξιότητες που κατακτά, να γνωρίζετε τι θα επακολουθήσει και πώς θα υποστηρίξετε την πρόοδό του στο μέγιστο δυνατόν.

Οι πληροφορίες που θα σας δώσουμε στο Novalac.gr έχουν σχεδιασθεί να σας καθοδηγήσουν στα βήματα της ανάπτυξης κρατώντας σας ενημερωμένους σχετικά με το πώς λειτουργεί το σώμα και ο νους του σε κάθε ηλικία και στάδιο ώστε να είστε βέβαιοι ότι όλα εξελίσσονται όπως θα έπρεπε.

Παράλληλα με αυτό το μέλημα του τι να περιμένετε, εκθέτω σχετικές προτάσεις παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που θα κρατήσουν εσάς και το μωρό σας σε εγρήγορση και θα σας διδάξουν κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων του χρόνων.

Η διαδικασία αυτή θα σας γεμίσει χαρά αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλατε να γνωρίζατε περισσότερα για τα στάδια της ανάπτυξης. Η ΒΙΑΝΕΞ και το βρεφικό γάλα Novalac ικανοποιεί αυτή την επιθυμίας κάθε νέου γονιού για συνεχή ενημέρωση και διαρκή στήριξη γα τα πρώτα 3 πολύτιμα χρόνια του μωρού τους.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας απαντήσουμε στα εξατομικευμένα ερωτήματα και να σας δώσουμε λύσεις/απαντήσεις στα ερωτήματα σας και να προτείνουμε εύκολες και εφαρμόσιμες τεχνικές διαπαιδαγώγησης.

βρείτε μας στο