Cloud
Cloud
Cloud

Ενημερωτικό Δελτίο

H Eταιρεία μας  BIAN A.E, που εδρεύει στο 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας,    145 64 , Κηφισιά, ενεργώντας ως υπεύθυνος επεξεργασίας  επιθυμεί να συλλέξει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, προκειμένου να λάβει τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αποστολής  newsletters που  θα περιέχουν ενημέρωση, διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες της εταιρείας μας για τα προϊόντα Νοvalac στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Νόμιμη βάση της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεση σας , η ανάκληση της οποίας μπορεί να γίνει οποτεδήποτε χωρίς να θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας που έχει προηγηθεί. Αν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για λήψη ενημερωτικών δελτίων μπορείτε α) να ανακαλέσετε μόνοι σας επιλέγοντας το κουμπί διαγραφής στο κάτω μέρος του ενημερωτικού δελτίου που λάβατε.

 Όταν λάβουμε τη συγκατάθεσή σας, εγγράφεστε και καταχωρίζεστε στις λίστες παραληπτών (mailing lists). Τα ενημερωτικά δελτία φέρουν τα στοιχεία του αποστολέα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Εάν δεν δώσετε την συγκατάθεσή σας για την αποστολή newsletters/ή και έντυπου υλικού   επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, ή εάν έχετε παρέχει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία και αργότερα την ανακαλέσετε, δεν θα σας αποστέλλονται τα ενημερωτικά έντυπα και δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσφορές της εταιρείας μας.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κατόπιν συγκατάθεσης διατηρείται για όσο χρονικό διάστημα διατηρείται η συγκατάθεση εκτός και αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σαφή και ειδικά καθορισμένο άλλο σκοπό ή υπάρχει  άλλη νομική βάση που  να δικαιολογεί τη συνέχιση της διατήρησής τους. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, θα διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τη λίστα αποστολής των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) εξι μήνες μετά την ανάκληση. Ενδέχεται όμως να διατηρηθούν στην εταιρεία μας εφόσον υπάρχει άλλη νόμιμη βάση για τη διατήρησή τους.

Τα δεδομένα σας συλλέγονται και γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας μόνο από  εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία μας υπαλληλικό προσωπικό. Τα δεδομένα ενδέχεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία από εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή μας, οι οποίοι μπορεί να είναι ενδεικτικά, επαγγελματίες πάροχοι υπηρεσιών, που παρέχουν υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η Εταιρεία μας ενδέχεται να μεταβιβάσει τα δεδομένα σε αποδέκτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου διασφαλίζοντας ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει το άρθρο 46 του ΓΚΠΔ.. Επίσης ενδέχεται να διαβιβάσει προσωπικά δεδομένα σας σε φορείς του δημοσίου και κάθε Δημόσια Υπηρεσία, διοικητική, δικαστική, εποπτική, ρυθμιστική ή άλλη Αρχή στον βαθμό που υφίσταται υποχρέωση από το νόμο ή επιτάσσεται η διαβίβαση αυτών λόγω συμμόρφωσης με σχετικές διατάξεις νόμου.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας  Δεδομένων 679/2016  (άρθρα. 15-22) έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας  δεδομένα ,το δικαίωμα διόρθωσης, φορητότητας. εναντίωσης ,περιορισμού της  επεξεργασίας  και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων υπό τους περιορισμούς του νόμου  καθώς και το δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). http://www.dpa.gr

Για απορίες  ή/και για να ασκήσετε τα ανωτέρω  δικαιώματά μπορείτε να απευθυνθείτε :

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@vianex.gr

Τηλέφωνα:800-1100266 (τηλεφωνικός αριθμός χωρίς χρέωση 365/7/24)

                   +30-210-8009422, 210 8009111

Τηλεομοιοτυπία (Fax):+30 210 6475628

Ταχυδρομική Διεύθυνση: οδός Τατοΐου,18ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών- 

 Λαμίας ,146 71, Νέα Ερυθραία

Tρόπος εφαρμογής σύμφωνα με την οδηγία της ΑΠΔΠΧ: opt in  

Περίπτωση οpt in

Ο  υπεύθυνος τοποθετεί πεδίο φόρμας στην ιστοσελίδα του, όπου, μετά από την παροχή της κατάλληλης ενημέρωσης προς τους χρήστες, ζητεί την καταχώριση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου.

Το πεδίο φόρμας αναγράφει :

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.

Είμαι άνω των 16 Ετών. Πεδίο με θετική ενέργεια πριν την εγγραφή.

Εγγραφή χρήστη,

Η καταχώριση της διεύθυνσης από έναν χρήστη αποτελεί κατά τον τρόπο αυτό και δήλωση συγκατάθεσης για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου.

Αμέσως μετά από τη δήλωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο χρήστης λαμβάνει ένα αρχικό, αυτοματοποιημένο μήνυμα στην διεύθυνση αυτή με το οποίο με το οποίο ενημερώνεται πλήρως ότι έχει

δώσει συγκατάθεση για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Ταυτόχρονα, στο μήνυμα αυτό του δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσει, άμεσα, τη συγκατάθεσή του. Το μήνυμα μπορεί να έχει την παρακάτω μορφή:

From: newsletter@novalac.gr

Θέμα: Εγγραφή στη λίστα αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BIAN A.E για το Νοvalac

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα γιατί εσείς, ή κάποιος που χρησιμοποίησε τη διεύθυνσή σας, εγγράφηκε στη λίστα αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BIAN A.E από την ιστοσελίδα της, http://www.novalac.gr.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εγγραφή σας.

Αν δεν έχετε εσείς ζητήσει την εγγραφή σας ή αν αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας, ανά πάσα στιγμή, πατώντας εδώ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας "Θέλω να διαγραφώ από την λίστα του Newsletter".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το μητρικό γάλα είναι η καταλληλότερη τροφή για τα βρέφη. Η σωστή διατροφή της μητέρας είναι αναγκαία για τη διατήρηση του θηλασμού. Αν ο μητρικός θηλασμός δεν εφαρμόζεται, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ξένο γάλα σύμφωνα με ιατρική συμβουλή. Μη κατάλληλη παρασκευή του ξένου γάλακτος μπορεί να οδηγήσει την υγεία του βρέφους σε κίνδυνο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα βρεφικά γάλατα Novalac πρώτης βρεφικής ηλικίας (0-6 μηνών) ΔΕΝ παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο για λόγους δεοντολογίας και προστασίας του μητρικού θηλασμού